Aannemer van grondwerken

Paraat onder alle omstandigheden

Vereecke-De Cleene begon als boomkwekerij, maar dankzij onze passie voor bodemstructuur hebben we onze activiteiten gaandeweg verruimd naar aannemer. Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten grondwerken of totaalprojecten. Wij realiseren grondwerken onder alle omstandigheden op een kwalitatieve manier, onafhankelijk van de bodemgesteldheid.

Als aannemer van grondwerken kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met:

 

Indrukwekkend machinepark

Omdat we al jaren actief zijn, hebben we in de loop der jaren een indrukwekkend machinepark uitgebouwd. We beschikken dan ook over een uitgebreid gamma machines voor het uitvoeren van alle soorten grondwerken. Denk bv. aan bulldozers op rupsen, rupskarren, rupsdumpers, rupskranen en tractoren met aanhangwagens. Daarnaast maken we als innovatieve aannemer in grondwerken gebruik van laserapparatuur en GPS-3D systemen.

 

Maak een afspraak

Zoekt u een ervaren aannemer van grondwerken? Vertrouw dan op de expertise en machines van Vereecke-De Cleene. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte. Wij staan in de startblokken om van uw project een succes te maken!

Vraag offerte aan