Bodeminsecten bestrijden

Ondergronds injecteren

Wilt u de bodeminsecten bestrijden in uw gazon? Het injecteren van aaltjes is dé veilige oplossing voor het bestrijden van deze ongewenste gasten. Vereecke-De Cleene helpt u met de bestrijding van:

  • Emelten. Dit zijn larven van langpootmuggen die onder- en bovengronds delen van gras afvreten. Het zijn onopvallende, pootloze beestjes met een grijsgrauwe kleur van max. 4 cm groot.
  • Engerlingen. Larven van bladsprietkevers (zoals de meikever) noemen we engerlingen. Deze insecten zijn grauw van kleur met bruingekleurde borstpoten en kop. De larven zijn sterk gekromd en ze hebben een dik, zakvormig achterlijf. Ze eten aan de wortels van gras en trekken vogels aan die verlekkerd zijn op engerlingen.
  • Larven van de rouwvlieg. De larven van deze bodeminsecten (10-12mm) hebben een grauwbruine kleur en een donkerbruine, glanzende kop. Zij eten wortels en plantendelen, waardoor uw gras afsterft. Zonder ze te bestrijden, richten ze grootste schade aan in het voorjaar.

Ga voor groen gras

Op een veilige manier bodeminsecten bestrijden, begint bij Vereecke-De Cleene. Bij behandeling komen geen giftige producten vrij, dus uw huisdieren en kinderen kunnen direct na de behandeling  het gras weer op. Contacteer ons vandaag nog voor meer info of vraag een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat uw gazon weer perfect groen wordt!

Vraag offerte aan